Πολιτική επιστροφών

  • Home
  • Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να αλλάξει τα αγορασμένα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή της παραλαβής με δικά του έξοδα. Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Τα εμπορεύματα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στις αποθήκες μας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν οποιαδήποτε ζημιά στο δρόμο. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση τότε θα σας επιστραφεί.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδόθηκε είναι λανθασμένο ή ελαττωματικό το κατάστημά μας δεσμεύεται να το αντικαταστήσει . Η επιστροφή του θα πραγματοποιείται με έξοδα που θα επιβαρύνουν το κατάστημα μας .H αντικατάσταση θα γίνεται μετά την παραλαβή του αρχικού προϊόντος, ώστε να επιβεβαιωθεί η λανθασμένη αποστολή.

Προτού προβείτε σε κάποια ενέργεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό κατάστημα στο 2651 020560.

Μαζί με τα προϊόντα οφείλετε να συμπεριλάβετε και όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο και δελτίο αποστολής ή κάρτα αλλαγής).

Εάν κάνετε παραγγελία χειροποίητου προϊόντος καθώς επίσης και κοσμήματα με όνομα , ημερομηνίες , χαράξεις ειδικές δεν μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση