Τρόποι πληρωμής

  • Home
  • Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:
Πληρωμή στην έδρα της Εταιρείας μας
Κάνετε την παραγγελία σας και την πληρώνετε στην έδρα της εταιρείας μας η οποία είναι στην οδό : Γούναρη 2, Ιωάννινα

Αντικαταβολή (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας)

Αντικαταβολή σημαίνει ότι όταν έρθει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει για παραλαβή του προϊόντος ο courier, για να σας το παραδώσει θα πρέπει να του δώσετε το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο. Tο κόστος αντικαταβολής είναι 2€ (ΕΥΡΩ).

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεσή σας. Προκειμένου να εντοπιστεί και να εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας & τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που θα λάβετε αφού την ολοκληρώσετε (π.χ. Παραγγελία 22, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ). Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3ών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.
ΤΡΑΠΕΖΑ : ΕΘΝΙΚΗ
IBAN: GR5601107940000079400608794
ACCOUNT NUMBER: 79400608794
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΙΑΛΙΑΓΚΑ

Πιστωτική κάρτα

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα (visa, master card κ.α), ολοκληρώνεται μέσα της υπηρεσίας i-bank e-Simplify της Εθνικής τράπεζας, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Όλα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία e-Simplify της Εθνικής τράπεζας.

Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση